«Догодити ж без віри не можна. І той, хто до Бога приходить, мусить вірувати, що Він є, а тим, хто шукає Його, Він дає нагороду. (До Євреїв 11:6)»

У дружній, затишній і щирій атмосфері у суботу 18 листопада, відбулося свято, організоване сестрами церкви «Дім Євангелія» для молодої матусі Альони Дикої і її первістка-синочка Лева. Свято розпочалося спільною молитвою і прославленням нашого Господа. Темою зустрічі було обрано «Віра і довіра Богові». В Івана 6:47 сказано: «Поправді, поправді кажу Вам: Хто вірує в Мене, життя вічне той має.» Віра – це не тільки визнавати Бога як Творця світу, це, найперше, усвідомлення того, що Бог є моїм добрим, мудрим, люблячим Батьком, котрий прощає мені мої гріхи, чує всі мої прохання і знає всі мої потреби. І лише нашому Господу ми повністю і абсолютно повинні довірити своє життя.

Щирістю, ніжністю, довірою і любов’ю було наповнене спілкування сестричок. Своїм особистим, особливим прикладом довіри Богу поділилися сестри і підтримали Альону і її чудового синочка. Альона теж поділилася своїми переживаннями, своєю довірою Богові і тим, як по-особливому Бог працює в житті її синочка.

Також милувало око красиве, по-сімейному затишне оформлення кімнати, багатий і з любов’ю накритий стіл. Проводились цікаві конкурси, які допомогли ще більше познайомитись і дізнатися про кожного з присутніх. Хочеться подякувати всім і кожному зокрема за таку щиру, потрібну і благословенну Богом зустріч.

Тож у всіх наших обставинах та життєвих ситуаціях довіряймося Милосердному, Премудрому Господу, завжди бажаючому благословляти і допомагати, зціляти і спасати нас!

Коментарі