Про матір, материнство так багато сказано, написано, оспівано, що, здається, неможливо вже нічого додати. Та кожного разу, коли зустрічаєш матір, котра чекає дитину, серце наповнюється добром, радістю, захопленням і любов’ю.

Вже стало доброю традицією влаштовувати свято для майбутніх матерів. У суботу, 1/7/2017 відбулося одне з таких чудових свят – «Baby shower» для трьох чарівних майбутніх матусь: Крістіни Висоцької, Таміли Васильків та Каті Сало.

Для них наші сестрички красиво прикрасили кімнату, накрили стіл і приготували багато подарунків. Наше спілкування розпочалось із спільної молитви за мамочок і їх діток та знайомства.

Тему вечірки «time management» просто і доступно розкрила сестричка Іринка Карча, розповідаючи як правильно і ефективно молодим матусям викорисовувати час. Сестри Ілона Соболь і Ірена Лупій підготували і провели цікаві конкурси. Під час одного з них, за декілька хвилин, з’явились от такі віршовані привітання:

«Хай сонце світить, дощ іде,

А в мами в серці мир цвіте

Щоб радісно малюк зростав

І мами спатоньки давав»

Сестра Таня

«Сьогодні материнське свято

Ось-ось народиться дитятко

Торкнеться пальчиком невміло

А в мами серце стріпотіло,

І часу ще мине немало –

Як скаже перше слово «мамо»

Та в серці гордості чимало

«моє дитятко, я вже мама!»»

Сестра Орися

 

Запрошені матусі, які завітали на свято зі своїми малятами, спілкувалися та ділились досвідом виховання дітей.

Хочеться також подякувати сестрам Люді Крамарчук та Мирославі Крохмаль за організацію свята, Орисі Глодан за дизайн і оформлення.

Приносимо велику подяку нашому Творцеві за таку можливість.

 

Коментарі