29 квітня сім`ї церкви зібрались на спільний сніданок і спілкування,  а також пройтись підземеллями нашого старовинного міста.

Кав`ярня «Мапа» запропонувала нам вишукані сніданки  і запашні каву та чай. По завершенню ранкової трапези,  пастор нашої церкви  – Луць Богдан,  наголосив на важливості сімейної молитви. На чоловікові, як голові, лежить відповідальність за підтримку молитовного вогника у сімейному колі. Для кожного подружжя випала нагода оцінити стан молитовного життя в їхніх сім`ях та подумати над тим, яким чином це покращити.

Наступним пунктом у програмі сімейного дозвілля була екскурсія підземеллями Львова. Екскурсоводи захоплююче розповідали про історію Домініканського та Єзуїтського підземель, а також про Аптеку-музей. Це було насправді цікаво, і  ми, львів`яни, поповнили свою скарбничку знань про дивовижні куточки рідного міста новими фактами.

Підсумовуючи, можна впевнено сказати, що це був чудовий час разом! Дякуємо Господу за цю можливість! Сподіваємось на наступні такі зустрічі. Адже в наш заклопотаний час сім`ї потребують спілкування одне з одним як ніколи!

Коментарі