В одну з чудових літніх неділь сім`ї, які поповнилися діточками, принесли їх в Дім Божий. Назаркевичі Ярослав та Ольга прийняли у свій чималенький дитячий колектив шосту дитинку – синочка Захарчика, Сенчуки Оксана та Володимир також тішаться шостою дитинкою – донечкою Анною, а Карча Давид та Ірина дякують Богу за другого синочка Маркіянчика. Батьки принесли їх з вірою, що Бог, виткавши цих діток ще в утробі материнській, благословить у житті. Також – це вияв батьківської турботи за своє потомство, адже без Бога, Його допомоги та мудрості нелегко буде виховати дітей, вчасно знайти слова настанови, застерегти від лиха та необдуманих дій та, звичайно, бути поряд, щоб підтримати і не вгасити добрі починання синів та доньок.

Сучасні батьки в розгубленості: як справитися з синами та доньками, для яких втратили значення слова «послух», «повага», «стриманість», «відповідальність». А ще навколишнє середовище:вулиця, інтернет, телебачення пропагує далеко не Біблійні життєві цінності. Розібратися в яких юній душі, та ще й встояти, щоб не пірнути у це море оманливої пропаганди легкого життя без проблем і авторитетів є просто неможливо. Тому батьки прийняли добре і мудре рішення – присвятити своїх діток Богу ще з малечку і вирушати у нелегку дорогу виховання з Господом. Адже тому, хто просить мудрості, Бог не відмовляє.

Церква молилася, просила благословення на ці щасливі сім`ї і їхніх діточок. Також перший подарунок – дитяча Біблія стане надійним стартом у вихованні дітей, які не засоромлять своїх батьків і у «глибокій сивині».

Коментарі