3 липня на Левандівському озері зранку було людно, панувала піднесена атмосфера свята. Молодь прикрашала квітковими композиціями прибережну зону озера. Усі готувалися до того моменту, коли 35 людей, одягнених у білі одежі, будуть вступати у заповіт з Богом через водне хрещення. Це особлива подія у їхньому житті, адже до обіцянки Богу доброї совісті на все своє життя і визнання віри в Ісуса Христа прислухається небо, а Церква є живим свідком. Молодші і старші брати та сестри з помітним хвилюванням, але з щасливими посмішками стояли на березі озера. Хор Центральної церкви прославив Бога співом величального псалма, а зі словом до присутніх звернувся брат Любомир Кубінський.

Хрещення звершали пресвітри Центральної церкви «Дім Євангелія» Ярослав Назаркевич, Василь Берлінець та церкви «Преображення» Віктор Гайдучок. Хористи підхоплювали тверде «вірую» та «обіцяю» і линуло над водами: «Усі, хто у Христа хрестилися, у Христа зодягнулися».

І ось 35 нових членів Христової Церкви, які стали також членами 4 помісних церков Львова приймали щирі привітання від своїх нових братів та сестер. З букетами троянд вони відправилися у свої помісні церкви, де була звершена молитва благословіння і вперше у братерській спільноті вони приймали участь у вечері Господній.

Коментарі