З 16 по 19 липня відбувся підлітковий похід «Це того варте. Вперед і вгору». Маршрути цього походу були прокладені в околицях села Жданієво Закарпатської області.

У перший же день (відразу після приїзду) ми піднялися на скалу «Високий камінь», з вершини якої нас полонили чудові краєвиди. Втомлені та щасливі ми повернулися на базу. Там на нас вже чекала смачна вечеря.

Наступний день цього табору ми запам`ятали надовго. Підніматися на гору Пікуй, висотою 1408 метрів крутим підйомом було надзвичайно важко, тому ми часто робили зупинки біля джерела та кущиків чорниці. Усі негаразди непростого трьохгодинного сходження на гору були забуті, коли перед нами відкрився величний краєвид. Усі скористалися нагодою пофоткатися на фоні цієї величі, створеної нашим Небесним Батьком, також спілкування на вершині, де, здається, до неба рукою дотягнешся відбувалося в особливій атмосфері.

Третій день табору заінтригував нас екскурсією в найбільший бункер України – лінія Арпада. Багато цікавих і нових фактів з нашої історії ми взнали і змогли побачити наочно. На завершення екскурсіїї найвідважнішим запропонували вийти з бункера екстремальною дорогою. Ми отримали незабутні враження від цієї подорожі.

Окрім походів, у таборі була цікава програма – різноманітні семінари, Біблійні години, табірні ігри, вечірні спілкуваняі, походи на річку та час спілкування біля вечірнього вогнища.

Дякуємо Богу за цей похід, за час, проведений у колі друзів, за можливість слухати та досліджувати Його Слово.

Учасники табору

Коментарі