Усі молоді пари виглядають щасливими на весільних фото. Але чи задумуються вони, що весільні події минуться, замовкне музика і вирушать вони спільно у далеку дорогу, довжиною в життя. Чи будуть сімейні пари згодом виглядати такими ж щасливими і готовими разом «у воду і в огонь», а, чи взагалі, через деякий час вони будуть існувати як сім`я? Чи існує вакцина від розлучення? Як будувати гармонійні стосунки любові і поваги у шлюбі? Над цими питаннями розважали присутні на сімейному вечорі пари разом з Клей Барнсом – Старшим пастором у служінні Опіки та Консультування у Консультаційному Центрі Кармел при баптистській церкві Кармел, що у Північній Кароліні США.

Розглянувши можливі причини краху стосунків у сім`ї, а серед них на першому місці залишається невірність один одному і неповага, чоловіки і дружини зійшлися на думці, що щасливий шлюб не можливий без проявів любові і поваги, але на тій «мові», яка зрозуміла партнеру. Якою є «мова» любові і уваги вашої половинки? Вивчайте її, вдосконалюйте свої знання, тоді можете відверто запитати свою половинку: «Чи ти відчуваєш, що я тебе люблю?»

Ці прості, і єдино правильні істини записані у Слові Божому. Отже, існує вакцина від розлучення – це дотримуватися і практикувати у щоденному житті поради Слова Божого і Ваш шлюб буде міцним і щасливим!

Коментарі