14 березня сестри вдови були запрошені на особливу молитовну зустріч. А темою цього спілкування стали слова, які Бог промовив до Авраама, укладаючи з ним заповіт: «Я Бог Всемогутній! Ходи перед лицем Моїм, і будь непорочний!» Роздумам щодо всемогутності Бога, практичним порадам як ходити перед Господнім лицем і зберегти непорочність у щоденному житті були присвячені тематичні блоки, які завершувалися прославленням Бога та молитвою-відповіддю сестер на почуті істини.

Сестринський комітет церкви, очолюваний сестрою Людою Крамарчук підготував програму, у якій взяли участь і сестрички вдовиці: Віра Пенюк, Віра Сахарук, Тамара Мартинюк виконали пісні, через які Бог по-особливому говорив до них, проводячи через різні життєві ситуації.

Пресвітер Василь Берлінець поділився думками з Слова Божого, яке торкалося кожної присутньої сестрички, адже саме про риси, притаманні правдивим побожним вдовам записано в 1Тимофія 5:3-10. На конкретних життєвих прикладах брат показав, як проявлялися ці характеристики у практичному служінні і житті наших сестричок вдовиць. А це і засвідчення у добрих ділах, виховання дітей, а, особливо, час і увага, яку вони приділяють внукам і правнукам, також участь у долі обездолених і прийом подорожніх… Господь наділяє сестру, що стала вдовою, особливими рисами, які незамінні у житті і служінні Його Церкви. Тому вдовиці завжди були і є під пильною Господньою увагою і турботою.

До служіння вдовицям долучилися сестри Люся Берлінець та Мирося Крохмаль, які декламували вірші, а молода сестричка Каріна Макогончук вела усіх у співі загальних пісень і виконала сольну пісню. Приємним продовженням зустрічі було спілкування за столами і частування смаколиками, приготовленими нашими сестрами з любов`ю. І, звичайно ж, невеликий пам`ятний подарунок. Наприкінці зустрічі сестра Ілона Соболь зібрала усіх для спільного фото.

Рясних Божих благословінь вам, наші сестрички-вдовиці!

Коментарі