Переживання, радість, пісні – це все, що переповнювало наш автобус у дорозі до табору. «Ура! Нарешті ми приїхали!» – це були перші вигуки, коли ми вийшли з автобуса, але легкість від відчуття свободи у гірському краї швидко минулася, як тільки ми взяли в руки свої важкі сумки. Перший урок, який прийшлося засвоїти – ми взяли забагато речей…

Табірне життя: програма, розпорядок дня заповнили всю нашу увагу і весь час. Це були цікаві ігри, повчальні відео та сценки, зібрання та лекції на духовну тематику. А ще активний зимовий відпочинок у горах.

13.01.2015 – це дата, яку учасники табору запам`ятають на все життя. Для багатьох із нас цей день став відкритими дверима для Ісуса Христа. Зі сльозами на очах ми вітали один одного. Тоді раділи не тільки ми, але всі жителі небес.

Ми знову і знову переконуємося у тому, що наш Бог всемогутній і завжди готовий нам допомогти, коли Його просимо. Всі підлітки дуже вдячні лідерам і тим, хто допоміг нам у проведенні цього табору. Дякуємо не тільки за вашу фінансову підтримку, а і за ваші щирі молитви!

Софія Назаркевич і Таня Мороз

Коментарі