У неділю зранку наші дітки – школярі Недільної школи- поспішали на служіння разом з батьками. Адже саме сьогодні розпочинала свою роботу Недільна школа. Тож на свій перший урок у цьому навчальному році діти прийшли з гарним настроєм, усмішками, бажанням дізнатися щось нового і, звичайно ж, побачитися з своїми друзями.

«Жнива» – такою була тема першого заняття у всіх класах школи. Діток очікували прикрашені дарами осені класи, а вчителі радо зустрічали кожного учня. Наші школярики активно приймали участь в тематичних іграх, вивчили нову пісню про Боже творіння, також уважно слухали притчу Ісуса Христа про сіяча на полі. Разом розбиралися з тим, які це добрі плоди і як проявляється кукіль в нашому житті. Діти винесли з уроку головну думку: «Те, що наповнює твоє серденько – такі і будуть твої плоди в житті». На згадку про необхідність приносити добрі плоди учні виготовили саморобочку. А щоб приходити на уроки завжди підготовленими, всі наші учні отримали в подарунок портфелики, у яких вони будуть приносити на заняття свої зошити, Біблії і, звичайно ж, те, чим вони захочуть поділитися зі своїми друзями.

Завершивши урок, наші школярики дружно прийшли на служіння. Це був хороший час, коли вся Церква просила Божого благословіння на навчання і життя цих діток, а вони, в свою чергу, поділилися тими істинами, які взяли з першого уроку. Це виявилися доволі ґрунтовні знання про те, якими хоче бачити Господь дітей у сім`ї, в школі, серед друзів. Про найкращого друга – Ісуса виконала пісню Ангелінка Неволько.

Нехай благословить Наш Батько Небесний кожну дитину, щоб у їхньому житті зростали добрі плоди любові, прощення, послуху, чемності.

Коментарі