З 14 по 19 липня 2014 року відбувся дитячий табір під гаслом «Острів скарбів». Цей табір відвідали понад 50 дітей, яких протягом тижня лідерська команда навчала Божих істин. Кожний день знаменовувався певною темою, яку згодом обговорювали на біблійному уроці: «Будь вірним та відважним», «Молитва у нашому житті», «Працьовитість винагороджується».

Також, усі дітки мали змогу побувати на майстер-класах: спорт, рукоділля, кулінарія, урок виживання в лісі тощо. Найулюбленішим часом для дівчаток та хлопчиків був вільний час, під час якого можна було піти поплавати в озері, що розташувалося на території бази «Княжі озера». Хорошою традицією у наших християнських таборах є вечірнє спілкування, на якому діти прославляють Бога співом, звітують за виконані завдання, які були поставлені на початку дня, розказують золоті вірші, беруть участь у вікторинах. Проте центральною частиною є пояснення теми на основі Слова Божого.

Кожен день у таборі був наповнений любов’ю як між членами команди, так і між дітьми, проте варто зазначити, що без моментів виховного характеру також не обійшлося. Але ми віримо, що кожне виховне слово, сказане до дитини з любов’ю, згодом послужить для її подальшого розвитку як особистості.

Лідерська команда вдячна Богу за цей благословенний Ним час, а також тим хто долучився до цього табору фінансами та молитвою. Віримо в те, що якщо буде любов між людьми, будуть такі табори, якщо буде взаєморозуміння між старшим та молодшим поколінням, буде радість, яка зцілятиме серця тих, у кого вони плачуть.

Хочемо сказати усім діткам, дорослим, що «Острів скарбів», це не лише назва чергового табору, «Острів скарбів» – це місце, де є присутність Бога і де завжди можна знайти спокій та любов. До нових зустрічей, дорогі друзі! Любимо вас!

Коментарі