Згасло веселе, барвисте літо, і на зміну прийшла благословенна пора – осінь. Усі діти, підлітки, молодь повертаються до свого щоденного обов`язку – навчання. Адже, поки є така можливість, потрібно використати її з певною ціллю: пізнавати щось нове та цікаве, ставити цілі і, звичайно ж, досягати успіхів. Та про який успіх може йти мова, якщо не буде єдності між нами, не буде Божого благословіння? Саме ця тема звучала на підлітковій зустрічі, яка відбулася у цю п`ятницю.

Почалося зібрання, звісно ж , з спільної молитви до нашого Всемогутнього Бога і прославлення величі Його любові.

Пастор Ярослав Іванович Назаркевич розкрив тему про важливість спільності і єдності підлітків в наш час у Христі Ісусі. Адже у світі є стільки спокус, перешкод, страждань, що тільки разом з Богом, у спільності один з одним, ми зможемо встояти у всіх викликах, що чатують на кожного з нас у щоденному житті. Також було акцентовано увагу на питанні у якій саме спільності варто перебувати, щоб не зійти з правильного шляху, адже недарма в народі зазначають: «З ким поведешся – від того і наберешся». Тож потрібно остерігатися поганих компаній, прислухатися до порад старших, відвертатися від «солодких» спокус і, зібравшись всі разом, славити Бога і просити Його допомоги на подолання усього того, що перешкоджає на шляху до вічного життя.

Повніше розкрити тему допомогли сценка і відеоролик, у яких зазначалася важливість єдності саме у праці. Адже з`єднавши наші сили, ми досягнемо успіху.

Розділившись на п`ять груп, учасники обмінялися карточками з молитовними проханнями для того, щоб кожен міг помолитися за свого ближнього, розповісти Богові про свої переживання і подякувати за благословенний час, коли ми можемо вільно слухати Слово Боже.

Наші ведучі – Іра Бондарець і Юлік Дорошенко запропонували трішки помріяти і записати свої мрії і бажання на листочку, скласти ці записки у спеціально приготовлену пляшку, для того, щоб в кінці року відкрити і проаналізувати свої дії стосовно досягнення мрій. Що ж, потрібно зробити все, щоб ці мрії не залишилися лише записаними, а, дійсно, з Божою допомогою, здійснилися.

Ось і завершилася підліткова зустріч. А всіх учасників було запрошено на чай з смачненьким печивом, де ми змогли поспілкуватися, познайомитися краще.

Ми вдячні Богу, що Він милосердний до нас, і дарує нам такі зустрічі. Отож: «Будьмо єдині, щоб увірував світ!»

Роксоляна Пенюк

Коментарі