З 1997 року при Центральній Церкві ЄХБ м. Львова розпочала свою роботу Недільна школа. Кожної неділі з 10.00 до 12.00 з вересня по травень вчителі зустрічають діток у 7 класах школи. З двох рочків і до п`ятнадцяти – це школярі Недільної школи. Сама назва «недільна» означає, що це незвичайна школа, де учні набувають знання, а школа, де дітей люблять і вчать любити Бога і Його Слово.

На уроках використовуються програми, розроблені на основі слова Божого. Для дітей є важливо усвідомити те, що у Біблії є відповіді на питання, які рано чи пізно постануть перед ними. Тому знання Біблійних істин допоможе діткам при прийняті рішень, у стосунках з друзями, у сім`ї. А як важливо ще з юних років посвятити своє життя для Господа.

Недільна школа – це також час спілкування з друзями, бесід з наставниками на різноманітні теми, які є важливими і актуальними для допитливих дитячих сердець.

При недільній школі існує дитячий хор, який приймає участь у Церковних служіннях.

Під час літніх канікул з дітьми проводять денні або стаціонарні табори. Це гарна нагода цікаво, у християнській атмосфері любові, взаєморозуміння провести час.

В кінці навчального року є доброю традицією у Церкві благословляти дітей, просити Божого захисту на канікулах, дякувати за благословення у навчанні. А для випускників це ще особлива подія отримання свідоцтв про закінчення Недільної школи і складання іспитів.

На початку червня цього року наші школярі мали чудову поїздку на природу разом з своїми вчителями. Гарна погода, мальовнича природа , дружня атмосфера і смачний шашлик забезпечили незабутні спогади про цю подію.

Недільна школа запрошує і з радістю зустріне усіх бажаючих діток, які хочуть пізнавати Бога , зростати в Ньому і ставати добрими і вірними учнями Його!

Коментарі