Ти відповідальний за своє покоління !

Під таким девізом, 2 квітня у Центральній церкві “Дім Євангелія” було проведено обласне молодіжне зібрання. Розділити радість спілкування приїхало чимало християнської молоді. З привітальним словом виступив Богдан Луць – Обласний молодіжний керівник, та Давид Карча – керівник молоді Львівської центральної церкви.

Основна мета зустрічі – закликати кожного християнина до активної участі у євангелизмі – великому дорученні, яке дав Господь.

«Страждання зазнаєте в світі, але будьте відважні: Я світ переміг!»(Ів.16:33), – з такими словами та словами заклику до праці звернувся до молоді Олександр Романюк (перший заступник Голови Львівського ООЦ). Також бажаними гостями були брати і сестри з Вінниці та Рівного, які поділились історіями своєї місіонерської праці в країнах Середньої Азії. Багато засвідченних історій про те, як Бог чудом діє в цих мусульманських країнах, а особливо розповідь про те, як Бог воскресив утоплену дитину мусульманина, колишнього в’язня, а зараз християнина, – не залишила байдужим нікого з присутніх.

Не лише виступами, але й молитвами та піснями було насичене зібрання. Усі присутні мали можливість звернутись до Бога з проханням духовного пробудження Азіатських країн, Божого благословіння на літні табори та працю служителів. Прославили Бога музичний гурт “Унісон”, а також пролунала пісня дуету Віталія Андрощука і Любомира Висоцького.

Ще одним закликом до євангелизму стала програма “Дорожче за кубок” до Євро-2012,- сенс якої полягає у тому, щоб кожен віруючий в Господа мав і шукав змогу розповісти приїжджим на футбольний чемпіонат про Ісуса Христа. Адже це великий шанс для Церкви виконати свою місію.

На закічення біблійними принципами євангелизму поділився Дмитро Колєсніков (пресвітер церкви “Осанна”). Він говорив про те, аби єванглизм був ефективним, християнину потрібно поставити перед собою ціль – не просто сказати людині про Ісуса Христа, як то кажуть “для галочки”, а благовістити цій людині з таким внутрішнім бажанням і стремлінням, щоб врятувати цю душу взяту на смерть. Другою важливою складовою Євангелизму є обрання правильної стратегії. Часто віруючі піддаються різним страхам та бажанням догодити першочергово людям, а не Богові, врезультаті зводять свій особистий євангелизм нанівець. Тому, аби цього не трапилось, ми повинні пам’ятати, Кому ми покликанні догоджати, відкинути страх, різного роду спокуси, бути готовим на жертву і звісно не тиснути на людей.

Оксана Руда

Коментарі